Hopp til innholdet

Vi redder livet til foreldreløse barn

Vi redder liv

Vi redder liv

Våre barn
Good Hope Village er et barnehjem og en skole utenfor Nairobi i Kenya. Her tar vi imot barn som er foreldreløse, dvs. de har hverken mor eller far i livet.
På disse sider kan du lære å kjenne de herlige barna og de fantastiske voksne som bor og arbeider her. Hvert barn som kommer her har en rørende historie med seg i bagasjen. Det er ingen overdrivelse når vi sier at vi redder livet på hvert og et av våre barn.Her har vi plass til ca. 200 barn og her arbeider omtrent 50 voksne for å skape den trygghet disse barna trenger. Vår målsetting er at barnene skal gå ut i verden og gjøre en forskjell, for seg selv og andre. Den største gleden for oss som driver Good Hope Village er å se barn få smilet og livsgnisten tilbake etter ofte veldig traumatiserte opplevelser.
For å klare alle kostnader og kanskje hjelpe enda flere barn trenger vi flere støttespillere. Her går ikke én eneste krone til administrasjon i Norge. Her går all støtte til å drive Good Hope Village med ansatte og lokale kostnader. Når du støtter Good Hope Village kan du være sikker på at 100% av din støtte brukes til formålet. Se filmen om Good Hope Village:
Har du noen spørsmål?

Har du noen spørsmål?

Svar på ofte stiltte spørsmål:
nb_NONorsk bokmål