Hopp til innholdet

Musikkvideo

Adele Erichsen Hope

I 2018 kom sangerinnen Adele Erichsen tilbake til Norge etter flere år i USA og LA. Her traff hun Dan Boström og Ingve Gottschalksen som da hadde startet WorldPeople. Adele hadde allerede et samarbeid med produsent Jørgen Manke og studio Storyteller. Vi hadde alle veldig lyst til å lage en låt og en musikkvideo med et Afrikansk tema. Dan og Ingve som nylig hadde vært i Kenya og besøkt Good Hope Village tenkte at denne musikkvideoen kunne dedikeres til akkurat Good Hope Village.

Men, det ble bedre enn så. Adele skrev en nydelig tekst som handlet om barn, minner og håp. Teksten beskriver Good Hope Village, hvordan man tross vonde minner får utdannelse og håp om en lys framtid og at gamle tradisjoner kan mikses med en ny og spennende tid.

Jørgen Manke på Storyteller Recording produserte en storslagen musikk som er selve Afrika med dess mystikk, storslagne natur og stolte mennesker. Komposisjonen har mange elementer og går fra noen skjøre toner til et crescendo som får hårene til å reise seg i nakken.

Opptak til musikkvideoen gjordes på Good Hope Village og i Nairobi 2018 og 2019. Vi vil takke spesielt de lokale Maasaier som var med på innspillingene. De tok regi som profesjonelle skuespillere og vi ble også inviterte til deres hjem der vi fikk en innblikk i deres tradisjonelle liv. Vi vil takke personalet på Good Hope Village som var behjelpelige med planlegging og tilretteleggelse for opptakene. Men, fremfor alt vil vi takke alle de herlige barnene som var med på noen hektiske dager med opptak i flere omganger. Dere er fantastiske og dere gir håp til neste generasjon i Kenya og Afrika.

Musikkprodusent: Jørgen Manke, studio Storyteller Recording

Tekst og sang: Adele Erichsen

Orkester arrangement: Snorre Tidemand

Video: manus, regi og foto: Dan Boström

Øvrig foto: Ingve Gottschalksen

Produksjon og ansvarlig utgivere: WorldPeople AS

nb_NONorsk bokmål