Hopp til innholdet

Barna

Barna

Barna

Alt for barna
For å komme til Good Hope Village er det et krav at barnet er foreldreløs, dvs. at man har hverken mor eller far i livet. Vi må dessverre takke nei til barn der foreldre ikke har råd med skolegang eller mat til sine barn. Dette er naturligvis tragisk og veldig vanskelig for oss da vi ser den enorme nøden, men likevel må vi stå på vårt krav om at barn må være foreldreløse for å komme her.
Derfor er vårt motto “Vær en god nabo.” Vi er opptatt av den helhetlige utviklingen av det foreldreløse barnet. Dette er godt artikulert i vårt oppdrag som er hentet fra boken til 2. Mosebok 2: 9 som sier "ta dette barnet og amme det for meg, så vil jeg gi deg lønnen din." Vår største glede og belønning er å se et lykkelig smil på ansiktene til barna som er under vår omsorg. samfunn som støtter, elsker og bryr seg om trengende barn.
Good Hope Village
Previous slide
Next slide

Ny hverdag

De fleste barna kommer fra elendige forhold vi ikke kan forestille oss. Barna får et håp om en ny fremtid. Et liv som lå i ruiner etter at foreldrene døde, blir nå gjenreist sakte men sikkert. 

nb_NONorsk bokmål